2018-06-18 05:43:54• hírek • Blikk.hu

Évekig kórházba járt első kisfiával Sebestyén Balázs

Meghökkentő őszinteséggel beszélt apjához fűződő viszonyáról Sebestyén Balázs az UNICEF apák napi rendezvényén vasárnap.

– A szüleim elváltak, és a vér szerinti apukám példáját nem nagyon tudom követni, mert ő nem igazán foglalkozott velünk, erős apakép ott nem alakult ki. Nyilván ezt ő most már bánja – egy ideig nem tartottuk a kapcsolatot –, azt gondolom, most, időskorban már rájött, hogy sokat bukik – hangzott el a rádiós szájából a Hajós András vezette kerekasztal-beszélgetésen.
 

Úgy tudjuk, ma már jó viszonyt ápol apa és fia. Sebestyén Balázs saját drámájáról is vallott a beszélgetésen. Kisebbik fiával, Benettel (9) sok gond volt az első időszakban, ami kétségbeejtette a szüleit.
 

– Két-három év masszív drámát éltünk át Benivel az elején. Folyamatosan sírt, megjártuk a kórházat is. Belekerülsz ilyenkor egy olyan őrületbe, amit korábban nem is gondoltál volna. Nagyon durva volt. Átvészeltük a nehéz időszakot, és Beni rengeteg örömet adott nekünk később, ez nem vette el a kedvünket, sőt, akkor döntöttük el, hogy vállalunk még egy gyermeket – mesélte Sebestyén Balázs. A házaspár kisebbik fia, Noel három éve látta meg a napvilágot.
 

– Érdekes, mert ha kapsz egy olyan apát, aki kevesebbet foglalkozik veled, akkor lehet, hogy te szülőként próbálod az egészet úgy kompenzálni, hogy minél jobban ott legyél a gyerek életében, minél több mindenben részt vegyél, több mindent csináljatok együtt. Azt a hiányt, amit megéltél gyerekként, lehet, hogy te arra tudod fordítani, hogy még jobb szülő legyél, amikor gyereked lesz – mondta az apák napi rendezvényen, majd hozzátette: édesanyja később újra férjhez ment, és elmondása szerint egy kiváló nevelőapát kapott így. Amennyire tud, próbál apaként helytállni, de mint mondja, jó példa híján leginkább az ösztöneire hagyatkozik.
 

– Apaként az élet egy örök aggódás, egy 0–24 órás meló, mert ha éppen valahol máshol is vagy, közben azon jár az agyad, hogy otthon minden rendben van-e. Folyton bennünk van a kérdés, hogy vajon jól csinálom-e, de ez majd csak húsz év múlva derül kii, ha felnőttek, s elmondják, milyen apjuk voltam – tette hozzá a Blikknek a rádiós műsorvezető.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: